top of page
image005.jpg

Workshop: Sketching met markers
Dinsdag, 11 juli 19.30-22.00 uur

PRIJS: €65,- exclusief materialen

ADRES: De Vlashoeck 17 | Bergschenhoek (navigeren naar Beethovenlaan 3)

AANTAL PLEKKEN:

PARKEREN: gratis

Heb je al een mooie set markers in je bezit, maar weet je niet precies hoe je ze optimaal kunt gebruiken? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Tijdens deze workshop neem ik je mee in de wereld van markers op alcoholbasis. Ik zal je voorzien van handige tips en trucs om het beste uit je kleur- en schaduwtechnieken te halen. Bovendien sta ik klaar om al jouw vragen over markers te beantwoorden, zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt.

Maar dat is nog niet alles! Samen gaan we iets geweldigs creëren - een prachtige, kleurrijke deurtekening. Stap voor stap zullen we de technieken doornemen en ik weet zeker dat je versteld zult staan van het geweldige resultaat dat we samen kunnen bereiken.

Neem de markers mee die je al in je bezit hebt, ongeacht het merk of de kleuren. We gaan samen ontdekken hoe je eventueel jouw set kunt uitbreiden en wat de beste manier is om dit te doen. Heb je geen eigen markers, maar wil je wel graag meedoen? Dan kan dat voor een meerprijs (totaal €79,-) - BOEK NU!

 

Ik kijk er naar uit om samen te schetsen en er een leuke, leerzame en creatieve ervaring van te maken!

2-Materials.jpg

MATERIALEN:

TESTIMONIALS

Jacqueline van Vugt

Een leuke en gezellige gouache workshop gevolgd bij Julia in haar atelier. Ze legt de stappen goed uit. Ook het gebruik en mengen van de kleuren. Ze houdt rekening met het niveau van de cursist. Daardoor met een mooi resultaat naar huis!

@jacquelinevugt

Fairouz Nasr

Julia nam ons stap voor stap mee in het gebruik van materialen. Dankzij haar enthousiasme en advies durfde ik diepere kleuren en contrasten te maken. Een erg leuke en nuttige workshop om vrolijke en kleurrijke tekeningen te leren maken.

@fairouz_nasr

Maaike

Best workshop I’ve been to! It was amazing learning so much about using gouache, especially the tips about color combinations and adding shadows. It was so calming and while we got lots of advise and tips, we were also encouraged to really do our own thing. Loved every minute of it! 💕
@journal.to.go

Mike Chan

If anyone has doubts whether or not to join a workshop with Julia please don't hesitate. Her contagious enthusiasm is guarantee for a great learning experience. My brain still hurts from all the news it had to absorb. 💯
bottom of page