top of page
Workshop cupcakes tekenen met markers Julia Henze Bergschenhoek, Nederland
Ohuhu Workshop cupcakes tekenen met markers Julia Henze Bergschenhoek, Nederland

Workshop: Cupcakes met Markers

Donderdag, 2 mei 19.30 - 21.00 uur

PRIJS: €30,- 

ADRES: De Vlashoeck 17 | Bergschenhoek (navigeren naar Beethovenlaan 3)

AANTAL PLEKKEN: 7

PARKEREN: gratis

Ben je dol op cupcakes en op tekenen? Dan is deze gezellige workshop perfect voor jou!

Samen gaan we iets geweldigs creëren: schattige, kleurrijke cupcaketekeningen. Deze workshop is bedoeld voor beginners, maar zelfs als je al wat meer ervaring hebt met tekenen, is dit een leuke gelegenheid om gewoon een avondje los te gaan met markers. Stap voor stap zullen we de technieken doornemen, en je gaat naar huis met een prachtige zelfgemaakte cupcake waar je alleen maar blij van wordt, zonder schuldgevoelens achteraf.

 

Alle materialen worden verstrekt, dus je hoeft alleen maar je creativiteit en goede humeur mee te brengen.

 

Ik kijk ernaar uit om samen te tekenen en er een leuke, gezellige en creatieve ervaring van te maken!

Weet je niet zeker of deze workshop geschikt is voor jou of heb je andere vragen, stuur mij dan a.u.b. een berichtje 

Bedankt voor je bericht!

Waarom kiezen voor een offline cursussen en workshops in mijn studio?
 

Bij mij in de studio krijg je niet alleen de kans om te leren, maar ook om te groeien en te bloeien als tekenaar! Terwijl online cursussen handig zijn, biedt een offline cursus in mijn studio een unieke ervaring waarbij je persoonlijke begeleiding ontvangt. Ik kan je direct helpen met feedback en tips terwijl je tekent, waardoor je sneller vooruitgang boekt en je meer zelfvertrouwen krijgt. 

Daarnaast is er niets zoals de energie die ontstaat wanneer je samen met andere enthousiaste tekenaars in dezelfde ruimte werkt. Het delen van ideeën, het zien van elkaars werk en het elkaar motiveren om te groeien zijn allemaal waardevolle aspecten van mijn offline cursussen. Bovendien creëert het kleine klasformaat een intieme en ondersteunende leeromgeving, waar je al je vragen kunt stellen en waar ik persoonlijk kan zorgen dat je jouw tekenvaardigheden naar een hoger niveau tilt.

 

Dus, als je op zoek bent naar een inspirerende en interactieve leerervaring waarbij je niet alleen nieuwe technieken leert, maar ook een passie deelt met mede-tekenaars, dan is mijn offline cursus in de studio de perfecte keuze voor jou!

REVIEWS

Jaap Dudok

Om onze verftechniek bij te spijkeren, heeft Julia daar speciaal een workshop voor opgezet, verdeeld over 2 lessen. Deze heb ik allebei gevolgd en was heel leerzaam!!! Julia had zelfs speciaal een 2e workshop ingepland voor diegene die de eerste keer niet konden."

Mariska

Ik heb bij Julia de minicursus aquarel voor beginners gevolgd. Deze bestond uit twee middagen. Ik deze cursus legt Julia heel duidelijk uit hoe je kleuren mooi over kan laten lopen. Hoe je schaduwen aan kan brengen en verschillende technieken van het aquarel schilderen. Ook heb ik een lijst ontvangen van Julia van alle materialen die je het beste kan aanschaffen. Julia heeft aandacht voor al haar cursisten of je nu net begint of al wat langer met aquarel verft. Ik vond het erg leuk en leerzaam en kom zeker nog een keer terug voor een andere workshop. Dank je wel Julia."

Babs

Great workshops given by an experienced, enthusiastic and talented teacher, Julia!

With great enthusiasm, she takes you through the steps to master all skills properly. She explains it until you understand it, as often as you need! When she talks and explains, her enthusiasm radiates and you can see that she enjoys what she does. A pleasure to participate in her workshops! I have been to her Blue Ink Studio several times now, all the way from Malden near Nijmegen. And I think it's worth drive!
For me, nothing beats a non-digital workshop!

Franka

De workshops van Julia hebben mij echt een stap verder geholpen om het aquarellen goed onder de knie te krijgen! Na al een tijdje zelf te hebben geprobeerd met behulp van filmpjes e.d. is zo een middag waarin je vragen kan stellen en Julia ziet wat je doet heel behulpzaam om een stap in je ontwikkeling te zetten! Echt een aanrader!
bottom of page