top of page
Basis-Cursus-aquarel-voor-beginners-2-workshops-Julia-Henze-schaduwen-2.jpg
Basis-Cursus-aquarel-voor-beginners-2-workshops-Julia-Henze-schaduwen-1.jpg

Workshop: Aquarel voor beginners 2

Zondag, 21 april 14.00-16.30 uur

PRIJS: €65,- (excl. materialen)

ADRES: De Vlashoeck 17 | Bergschenhoek (navigeren naar Beethovenlaan 3)

AANTAL PLEKKEN: 7

PARKEREN: gratis

Deze workshop is het tweede deel van een minicursus die uit 2 sessies van 2,5 uur bestaat en is ontworpen om je een solide basis te geven in de wereld van aquarel. Je kunt ze prima afzonderlijk van elkaar volgen als je weet dat je bepaalde vaardigheden mist, maar beide volgen geeft je natuurlijk meer inzicht, ontwikkeling en creative mogelijkhedenOok tijdens deze workshop gaan we veel oefenen en je krijgt veel tips en tricks. En, natuurlijk, is er genoeg ruimte voor al je vragen over aquarel en hoe je het het beste kunt gebruiken en je vaardigheid verder kunt ontwikkelen.

In deze workshop leer je:

  • Hoe je op de juiste manier met lagen werkt;

  • Welke kleuren je voor schaduwen gebruikt en hoe je ze aanbrengt;

  • Hoe je ervoor zorgt dat je aquarel mooi en expressief is;

  • En we gaan een kleine landschap aquarel maken.

Er is een beperkt aantal deelnemers, dus schrijf je snel in en ontdek hoe geweldig aquarel kan zijn als je het op de juiste manier weet te gebruiken. 

* Heb je geen eigen materialen, maar wil je wel graag meedoen, dan kan dat voor een meerprijs (totaal €79,-). Klik op de prijs om te boeken.

1-5-watercolor-mistakes-all-beginners-make-and-how-to-avoid-them-by-Julia-Henze-pre-made-w

MATERIALEN:

  • set aquarel;

  • aquarel papier;

  • 3 ronde aquarelpenselen (klein - nr. 2-3, medium - nr. 7-8, groot - nr. 10-12);

  • potlood en gum.

TESTIMONIALS

Jacqueline van Vugt

Een leuke en gezellige gouache workshop gevolgd bij Julia in haar atelier. Ze legt de stappen goed uit. Ook het gebruik en mengen van de kleuren. Ze houdt rekening met het niveau van de cursist. Daardoor met een mooi resultaat naar huis!

@jacquelinevugt

Fairouz Nasr

Julia nam ons stap voor stap mee in het gebruik van materialen. Dankzij haar enthousiasme en advies durfde ik diepere kleuren en contrasten te maken. Een erg leuke en nuttige workshop om vrolijke en kleurrijke tekeningen te leren maken.

@fairouz_nasr

Maaike

Best workshop I’ve been to! It was amazing learning so much about using gouache, especially the tips about color combinations and adding shadows. It was so calming and while we got lots of advise and tips, we were also encouraged to really do our own thing. Loved every minute of it! 💕
@journal.to.go

Mike Chan

If anyone has doubts whether or not to join a workshop with Julia please don't hesitate. Her contagious enthusiasm is guarantee for a great learning experience. My brain still hurts from all the news it had to absorb. 💯

* Heb je geen eigen materialen, maar wil je wel graag meedoen, dan kan dat voor een meerprijs (totaal €79,-). 

bottom of page